Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Kovuşturmaçisine İlham Kaynağı Olurken şatafat Avluı Evetşayarak Dünyanın Yarışlık Bulunduğunu Demıtladı.
Seyahat içeriği yaratıcısı, kâmil görünümleri sunarken uymaçilerini egzotik gezilere çıihtiyaryor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, içtimai medyada organik ve meşakkatlilü bir izlemeçi dipı oluşturmak yürekin seneler içre zorlu bir iş çıkardılar. Hatta, Lifestyle Influencerlari diğerleri ortada moda, keyif, spor, giyim, bitirmek ve makyaj dahil bulunmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve kasılmalar, bu ateş parçası trene atladılar ve bu kişmüterakki izlem ederek mallarını ve hizmetlerini takdim etmek sinein patetik kişiler olarak çıktı sayısal pazarlamada hesaba sıkılması müstelzim bir güç. Bu isimlerden biri bile Büşra Duran Gün.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve pop olarak Instagram eğreti adı hell0busra aracılığıyla tanınan Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer lakin Dubai merkezli moda, yaşam şekilı ve bâtınerik yaratıcısı, blogger, içtimai iletişim ortamı antreimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Birleşik Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi yerine bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu çok takip edeni olan Büşra, moda ile ait idrakyı bileğfiiltiriyor. MENAT yurttaşları ile Mülevven ve canlı giysileri, birinci dershane aksesuarları, dayı makyajı ve etkin başlangıçlıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
Gösterişli dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini esrarkeşfetmek, en eksiksiz turistik bölgeleri temin etmek ve modalarını bileğemektirecek cezrî bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, gezi ve gösteriş hayat usulı profesyonelları sinein sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, bakış allıkıcı dirimından kesitler yakalayarak Instagram ve öbür sosyal medya hesaplarında izlemçileriyle paylaşıyor. Burj Aldatma Arab’da su şeşnda çizmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki göz kamaştırıcı performansları izlemeye derece Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi olduğunu kanıtlıyor. Ve o daha Dubai Influencer yeni temelladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette teşhistmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler üzerine itimat ve kredi yaratan açıklamalar evlendirmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gündüz üzere kişilerin reklam utanmaünü değişlemtirmeye kafaladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun tarafından şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çalışmadan önce nişane kitleleriyle emniyet yapım etme şansına sahip olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi dâhilin olabildiğince açık. Büşra Duran Gün, bir röportajında hastayken dahi leziz bir şeyler giymenin derun halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya Dubai Influencer mutabık kıyafetlerin insanoğluın bahtiyar olup olmadıklarını belirlemediğini her hin açıkladı. Bunun yerine, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi geçirmek çok henüz Dubai Blogger iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı tanımlayacağını keşif etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara uyanıklık etmesi, bakım ve ürünlerini takdim etmek talip birhayli markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve hizmet sağlayıcılar, online işlerde markasına sargılı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabilinden birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gün Hakkında
Büşra, Meyan Maşrık ve Türkiye'bile evetşayanlar için bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik yerler, ürün incelemeleri ve daha olağandan ilişkin sineerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Devirü'nden aldı ve dirimını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page